CONTACTEER ONS

Reserveer nu

Kamers en faciliteiten
bij B&B Chez Mémère

Kamers en toebehoren

B&B Chez Mémère telt in totaal drie kamers. Twee daarvan delen een gemeenschappelijke badkamer. Ze zijn tevens voorzien van een terras. 

Een derde kamer heeft een eigen badkamer, keuken en terras. Daardoor kunt u genieten in alle rust en privacy. Deze kamer is uitgevoerd in hotelkamerstijl.

Onze 3 kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders.

Ontbijt

Het ontbijt dat wij voorzien is stevig, klassiek, kwaliteitsvol en lekker. U kunt er zeker van zijn dat u de deur niet met lege maag zal uitgaan. Om de dag vol energie te starten!

Zwembad

Tussendoor verpozen in alle luxe kan in Juni, Juli en Augustus in ons zwembad. Het unieke eraan is dat het gevuld is met zilt water om het op een natuurlijke manier te desinfecteren. U vermijdt hiermee de hinderlijke effecten van chloor, zoals bijvoorbeeld huiduitslag, rode ogen, kortademigheid, ... Genieten in een gezonde omgeving!

Fietsen

Wil u de omgeving ontdekken per fiets, maar u heeft zelf uw tweewieler niet bij? Geen nood! U kunt bij ons een degelijke fiets huren. 

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom, mits u het op voorhand aanvraagt. We hebben zelf een buitenkat.

Rust en respect

Wij dragen rust en respect hoog in het vaandel. We doen er alles aan om u dat te bieden en verwachten van u dan ook dezelfde houding.

Wenst u meer info of wilt u uw verblijf in onze B&B reserveren? Aarzel niet om ons te contacteren.